Vrijwilliger of speler worden?

02.02.2023

Heb je zin om als vrijwilliger en/of speler aan de slag te gaan bij Compagnie Tartaren? Kom dan naar ons kennismakingsmoment!

Om elkaar beter te leren kennen organiseren we op donderdag 9 februari van 19u30 - ca. 20u30 een kennismakingsmoment voor alle potentiële vrijwilligers en spelers. Je bent welkom in onze zaal: Riddersstraat 33 (boven fabota), 3000 Leuven. We verwelkomen je graag met koffie en thee. Vervolgens stellen we onszelf en de organisatie kort voor. Daarna polsen we naar jouw interesses, verwachtingen en dromen. Tot slot is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Geef je ons een seintje als je er bij zal zijn? 
Stuur een mailtje naar silke@tartaren.be of bel 0487/71 15 70.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten.
Roberta en Silke

 

 

Ben jij onze vrijwilliger?
Je helpt de Cie waar en hoe je kan! We hebben je meer dan broodnodig. Je kan je inzetten voor catering, flyers en affiches verspreiden, allerhande klusjes, bar,... We vragen niet meer dan wat je kan of wil bieden en we zijn er altijd om je bij te staan met raad en daad.

Wat krijg je van ons terug? Je mag gratis onze voorstellingen bijwonen, deelnemen aan onze activiteiten... Je bent volledig verzekerd. MAAR bovenal kom je in een dynamische bende terecht en kan je je laten meevoeren op de ambiance van de tartaren. En wie weet, krijg je zelf de theatermicrobe te pakken...

Of wil je op scène staan?
Mensen die graag professioneel theater willen maken, maar dit niet kunnen op eigen kracht, kunnen bij de compagnie terecht. Zowel in Leuven als Genk bieden we een warm, creatief nest aan de meest kwetsbaren, zoals mensen die in een armoedesituatie leven, een etnisch-cultureel diverse achtergrond hebben of over bijzondere psychische, verstandelijke of fysieke competenties beschikken. Een open blik en een lage drempel, dat vinden wij heel belangrijk

NIEUWSBRIEF