Stuk*

voorstelling archief voorstelling

In Stuk* zoeken de Tartaren de grenzen van het absurde op, geïnspireerd door hedendaagse schrijvers als Pinter, van den Berg, Ayckbourn, Kane en Beckett. 

Ze gluren binnen in huiskamers van schijnbaar doodgewone mensen. Op speelse en herkenbare wijze nemen ze de familierelaties onder de loep. De Tartaren spelen stukken van stukken: een collage van scènes die zich afspelen in de huiselijke context. Elke scène is een stuk op zich. Elk stuk een deel van een geheel. Elk geheel een ruwe diamant. Schitterend en keihard.

* Stuk: bijvoeglijk naamwoord, zelfstandig naamwoord / niet meer heel / in delen uit elkaar gevallen / aan gruizels / beschadigd / brok

regie: Jessa Wildemeersch 
creatie en spel: Betty Gilbert, Doke Dilen, Els Vanheerle, Goda De Luca, Hein van den Brempt, Ingrid Coninx, Jan Machielsen, Katelijne Hanssen, Lieve Matthijs, Lukas Schimke, Raissa Verdickt, Saskia Jacobs, Stef Baisier
dramaturgie: Kirsten Mariën
kostuum en vormgeving: Laurence Baeyens
productie: Leen van Nunen, Silke De Ridder, Roberta Santucci
productie-ondersteuning: Margot Boyen, Rune Wittouck

een productie van Cie Tartaren

foto: Yuri van der Hoeven

In Leuven hanteren we volgende prijzen:

  • normaal tarief: €10
  • -26-jarigen: €9
  • +65-jarigen: €9,5
  • de cultuurkaartkorting: €8
    op vertoon van je Cultuurkaart KU Leuven of European Youth Card, 1 ticket per voorstelling per persoon
  • UiTPAS met kansentarief: €2
    op vertoon van je UiTpas, 1 ticket per persoon, enkel voor inwoners met domicilie in Leuven

Korting te verkrijgen bij het ophalen van je ticket aan de kassa op vertoon van een bewijsstuk.

Door te reserveren voor een van onze voorstellingen, verklaar je je akkoord met onze privacyverklaring. Klik hier voor onze volledige privacyverklaring.

Vermijd lange wachttijden aan de balie en help ons om de avond van de voorstelling vlot te laten verlopen. HOE? Reserveer en betaal meteen je ticket via 30CC (enkel voor de voorstellingen in Leuven).

NIEUWSBRIEF