Koen Bollen

Zakelijke leiding ad interim

Wat doet Koen bij Compagnie Tartaren?
Als zakelijk leider ad interim doet Koen het zakelijk beheer van Cie Tartaren.Tegelijkertijd begeleidt Koen de compagnie het zoeken naar de juiste mensen om een nieuw personeelskader in te vullen. Voor de toekomstige nieuwe zakelijke leiding is hij een mentor die de kneepjes van het vak zal doorgeven.

Wat je nog over hem wil weten:

10 jaar lang werkte Koen exclusief als zakelijk leider voor Vlaamse gesubsidieerde theatergezelschappen (De Kolonie MT, Comp. Marius). Vanaf 2023 start Koen een eigen praktijk in zakelijke dienstverlening in alle artistieke en creatieve sectoren. 

Samen met zijn opdrachtgevers maakt hij een analyse van de zakelijke en administratieve noden, een stappenplan en een timing. Hij neemt tijdelijk de rol van zakelijk leider op én koppelt het aan een mentorship-traject voor een startend zakelijk leider die de opdrachtgever via een eigen aanwervingsprocedure vindt, of die hij mee zal gaan rekruteren. Koen wil zijn knowhow, opgebouwd door jarenlange ervaring, overdragen aan anderen. Bovendien wil hij inspelen op een duidelijke tendens die zich in de artistieke en creatieve sector aandient: waar zijn synergiën en shared services mogelijke tools voor succesvol cultureel ondernemen.

NIEUWSBRIEF