Beton

archief voorstelling

Groepsdynamica en bouwmaterialen – beeldend theater

We bouwen allemaal aan ons leven, onze maatschappij en onze wereld. 
Volgens de één is er geen plan, volgens de ander dragen we bij tot een groter plan. 
Alleen… waar liggen de blauwdrukken? Waar is de lintmeter? En staat alles wel waterpas, of maakt dat niet veel uit als de polen van de aarde toch veranderen? 

Het plan is dat er geen plan is. 
Iedereen trekt zijn plan, en moddert wat aan. 
Wat de ene afbreekt, bouwt de andere op.
We blijven bouwen, want verandering komt er sowieso 
in onze wereld van beton.

Beton laat de bouw van een wereld zien, herleid tot een microniveau van bouwers, brekers, aannemers, metsers, architecten, elektriciens en stukadoors. Regisseur Katrien Pierlet en Cie Tartaren duiken met Beton in de wondere wereld van de groepsdynamica en constructiewerkers. Ben je krachtig als groep? Of ben je net alleen in een wereld met zovelen? Met een knipoog naar klassieke teambuildings, slagen de Tartaren erin om hun compleet eigenzinnige karakters in die groep te gooien. 

Beton is een voorstelling die zuinig is met tekst en ijzersterk is in beeld, met veel humor en absurditeit. Máár die ook hakt, kapt, drilt en boort en gevaarlijk dicht bij de realiteit zit.

CREDITS

Regie: Katrien Pierlet
Spel: Tartaren
Dramaturgie: Kirsten Mariën

DE REGISSEUR

Katrien Pierlet behaalde haar master acteren aan het KASK. Ze werkt als freelance actrice en theatermaker voor o.a. Studio Orka, BRONKS, Laika,… Binnen het sociaal-artistieke werk verdiende ze haar sporen bij de Figuranten, Museum Dr. Guislain en recent bij de voorstelling Morgen wordt alles anders van Cie Frieda.

Toonmoment van de voorstudie op 29 en 30 nov 2019

Vermijd lange wachttijden aan de balie en help ons om de avond van de voorstelling vlot te laten verlopen. HOE? Reserveer en betaal meteen je ticket via 30CC (enkel voor de voorstellingen in Leuven).

datums
Tickets
voorbije datums
zo21/03/21
za20/03/21
vr19/03/21
do18/03/21
za30/11/19
20u00
vr29/11/19
20u00

teaser

NIEUWSBRIEF