Memoritis. Anatomie van een verlangen.

archief voorstelling
Cie Tartaren

In deze theatrale video-installatie, geïnspireerd op de praktijk van het anatomisch theater, wordt een herinnering van een anoniem hoofdpersonage gedissecteerd en geanalyseerd door een virtuele jury. De juryleden bekijken flarden beelden, aan de hand waarvan ze proberen te achterhalen welke misdaad het hoofdpersonage gepleegd heeft. Ze raken het echter niet eens over wat die beelden juist kunnen betekenen en of ze wel overeenkomen met de feiten. De jury rijdt zich gewillig vast in een dodelijk carrousel van procedures en intriges, waarin de grens tussen jury en schuldige geleidelijk aan vervaagt om uiteindelijk uit te monden in een even genadeloze als absurde afrekening.

De video-installatie is te bekijken in Bibliotheek Tweebronnen van 1 oktober 2014 tot 17 januari 2015: ma en wo van 12u tot 18u, di en vr van 10u tot 18u, do van 12u tot 20u en za van 10u tot 17u. De bibliotheek is gesloten op zon- en feestdagen, en sluit op 24 en 31 december de deuren om 16u.

Concept en realisatie: Kurt d'Haeseleer
Tekst: Ilja Leonard Pfeijffer
Muziek: Frank Vigroux
Acteurs: Lieve Matthijs, Yvonne Huenaerts, Betty Gilbert, Lydia Diels, Toni Vandenplas, Doke Dilen, Cédric Denayer, Dirk Butaye, Hubert Berghs, Ursula Coene
Acteursregie: Wim Oris
Stem beschuldigde: Nero Nolson
Technische realisatie: Ief Spincemaille
Productie: Werktank
Een coproductie met Cie Tartaren en Behoud de Begeerte

datums
Tickets

Er zijn geen datums gepland.

voorbije datums
za17/01/15
17u00
Bibliotheek Tweebronnen, Leuven
wo01/10/14
12u00
Bibliotheek Tweebronnen, Leuven

NIEUWSBRIEF